menu

Nicolas en de Verdwijning van de Wereld - Anne Eekhout (2019)

mijn stem
3,50 (2)
2 stemmen

Nederlands
Psychologisch

256 pagina's
Eerste druk: De Arbeiderspers, Amsterdam (Nederland)

De achtjarige Nicolas heeft alle stripboeken over De Adelaar, een superheld die het opneemt tegen bovennatuurlijk sterke vijanden, al honderd keer gelezen. Zijn vader werkt hard, zijn moeder heeft haar eigen problemen en is vaak onbereikbaar voor Nicolas. Op een doodgewone middag komt er een verontrustende boodschap: een zwart gat is onderweg naar de aarde. De kans dat de mensheid en alles daaromheen zal worden weggevaagd is groot. Nicolas, worstelend met het verschil tussen fantasie en hoop, besluit net als De Adelaar alles op alles te zetten om de ramp af te wenden. Maar hoe red je de wereld als je acht bent?

zoeken in:
avatar van Donkerwoud
Nicolas en de verdwijning van de wereld – Anne Eekhout | Lalagè leest - lalageleest.nl

En geretweet door de auteur met de tekst 'de eerste recensie is binnen'. Vind ik leuk.

avatar van Lalage
4,5
Dat is inderdaad leuk

Ik had erg uitgekeken naar dit boek en ben niet teleurgesteld. Dit derde boek van Anne Eekhout is net zo beklemmend van sfeer als haar andere twee, maar toch voelde het lichter tijdens het lezen. Dat komt vast door de sympathieke achtjarige hoofdpersoon.

Gast
geplaatst: vandaag om 20:58 uur

geplaatst: vandaag om 20:58 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.