menu

What Came before He Shot Her - Elizabeth George (2006)

Alternatieve titels: Een Onafwendbaar Einde | Inspector Lynley #14

mijn stem
3,58 (6)
6 stemmen

Engels
Thriller

560 pagina's
Eerste druk: HarperCollins, Londen (Verenigd Koninkrijk)

Toby is zeven, Joel elf en Ness vijftien wanneer hun grootmoeder hen dumpt op de stoep van hun tante Kendra. Kendra Osborne, een mooie vrouw van veertig, heeft weinig omkijken naar de schuchtere Joel en de geestelijk gehandicapte Toby. Joel is op school een vaak gepeste eenling, die zich plichtsgetrouw over zijn broertje ontfermt. Hun zusje Ness daarentegen, daalt steeds verder af in een wereld van junks, dealers en geweld. Als Joel en Toby op een dag in elkaar worden geslagen, zoekt Joel bescherming bij een ex-vriendje van Ness. Maar deze crimineel vraagt daar wel iets voor terug en Joel slaat daarmee een pad in dat regelrecht naar een desastreuze ontknoping leidt.

zoeken in:
3,5
mooi boek, maar ik vond het geen thriller.....Ben wel benieuwd wat anderen hier ervan vonden.

veggieburger
Niet een thriller in de klassieke zin maar wel voor hetgeen beschreven wordt wat ijzingwekkend is. Zeker gezien het kinderen betreft.

Gast
geplaatst: vandaag om 10:55 uur

geplaatst: vandaag om 10:55 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.