menu

Past Tense - Lee Child (2018)

Alternatieve titels: Verleden Tijd | Jack Reacher #23

mijn stem
3,44 (9)
9 stemmen

Engels
Thriller

320 pagina's
Eerste druk: Luitingh-Sijthoff, Amsterdam (Nederland)

Jack Reacher, de eeuwige zwerver, bevindt zich toevallig in een kleine stad in New Hampshire en herinnert zich dat zijn vader daarvandaan komt. Maar als hij op zoek gaat naar diens vroegere huis, blijkt er helemaal nooit een Reacher in New Hampshire te hebben gewoond. Familiegeheimen komen terug en achtervolgen Jack Reacher in deze thriller – zijn persoonlijkste avontuur tot nu toe.

zoeken in:
avatar van Jester
4,0
Reacher komt min of meer bij toeval (zoals dat altijd bij hem gebeurt) in aanraking met zijn verleden, in het bijzonder dat van zijn vader. De aanloop in dit boek is lang, en voor Reachers doen weinig gewelddadig. De andere verhaallijn blijft lang onduidelijk, maar dat ze elkaar ergens gaan raken is onvermijdelijk. De ontknoping is niet heel verrassend, maar wel spannend. Een goede Reacher, maar geen absolute top.

1,5
Zeer teleurstellende Jack Reacher: ongeloofwaardig verhaal met weinig spanning. Zeer langdradig en niet mooi geschreven. Ik heb wel een Nederlandse vertaling gelezen. Lee Child is wat mij betreft hier niet in topvorm.

4,5
Wat een heerlijk boek! In 1 ruk uitgelezen...spannend en boeiend verhaal.
*eerste boek dat ik van hem lees

Gast
geplaatst: vandaag om 18:09 uur

geplaatst: vandaag om 18:09 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.