menu

Saving Room for Dessert - K.C. Constantine (2002)

Alternatieve titel: Mario Balzic #17

mijn stem
geen stemmen

Engels
Detective

304 pagina's
Eerste druk: Mysterious, New York (Verenigde Staten)

Voor luchtmacht veteraan en ex-bewaker William Rayford is de overgang naar de politie van Rocksburg als eerste Afro-Amerikaanse agent de vervulling van een lang gekoesterde ambitie. Rayford kent de geschiedenis van vooroordelen en discriminatie in deze stad goed. Maar om hiermee zelf goed om te gaan is natuurlijk wel wat anders. En nu is Rayford, samen met zijn collega's, klaar voor alles wat zich in Rocksburg mag voordoen, ook al betekent het patrouilleren op plekken waar zaken snel dodelijk kunnen worden.

zoeken in:
Dit is de laatste in de serie van Mario Balzic. De hoofdpersoon is deze keer de zwarte agent William Rayford, wiens kennis en kunde door Balzic werden onderkend en die door hem werd aanbevolen voor een functie bij het politiekorps. Mario Balzic zelf komt in dit boek echter niet meer in actie.

Gast
geplaatst: vandaag om 03:34 uur

geplaatst: vandaag om 03:34 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.