menu

Raise the Titanic - Clive Cussler (1976)

Alternatieve titels: Licht de Titanic! | Bedreigde Berging | Dirk Pitt #4

mijn stem
3,29 (7)
7 stemmen

Engels
Thriller

314 pagina's
Eerste druk: Viking Press, New York (Verenigde Staten)

In het voorjaar van 1912 maakte het gigantische Britse passagiersschip Titanic haar eerste reis. Op de Atlantische Oceaan, ver uit de kust van Newfoundland, stootte het op een ijsberg en verging - een legendarische ondergang, herhaaldelijk verfilmd, talloze malen beschreven, en tot op de dag van vandaag omgeven met onopgeloste mysteries. Had het schip in zijn kluizen een enorme schat aan het zeldzame, kostbare byzantium? 1987. De Amerikaanse regering, die het byzantium nodig heeft voor haar defensie, maakt plannen om het schip te lichten, hetgeen niet alleen grote technische problemen stelt, maar ook geheimzinnige activiteten uitlokt van de Russische geheime dienst, die de berging wil saboteren en het byzantium in handen probeert te krijgen.

zoeken in:
2,5
In de Nederlandse vertaling van 'the house of books' zitten ongelooflijk veel taalfouten en typefouten! Heel storend om te lezen! Ik heb het gekocht voor 5 euro en veel meer is het ook niet waard.

Verder vond ik het bij vlagen best leuk, vooral toen ze eenmaal begonnen met het lichten van de titanic. Groot nadeel, er zitten zo veel personages in dit boek, dat het voor mij iig totaal niet meer uit elkaar te houden was!

Gast
geplaatst: vandaag om 12:30 uur

geplaatst: vandaag om 12:30 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.