menu

You've Been Warned - James Patterson en Howard Roughan (2007)

Alternatieve titel: Je Bent Gewaarschuwd

mijn stem
2,38 (4)
4 stemmen

Engels
Thriller

384 pagina's
Eerste druk: Little, Brown and Company, New York (Verenigde Staten)

Voor Kristin Burns, een jonge getalenteerde fotografe was de volgende logische stap naar succes verhuizen naar New York, de stad van de mogelijkheden. Om de huur te kunnen betalen in afwachting van haar grote doorbraak neemt ze een baantje aan als nanny van een rijk koppel met twee kinderen. Al snel blijkt echter dat achter de glitter en glamour van rijkdom ook gevaar schuilt...

zoeken in:
2,0
Wat een afknapper.
Patterson is anders zo goed.
Het is wel weer goed geschreven, maar het "demon thema" had ik niet van hem verwacht.
Daar had hij beter afgebleven,een beetje een smet op zijn blazoen.

1,5
Wat een vreselijk geschreven boek. Normaal is Patterson erg goed en 1 van mijn favoriete schrijvers. Het is maar goed dat dit dan ook niet het 1e boek was wat ik van hem las. Ik heb het boek uitgelezen omdat in de recensies stond dat het plot een hoop goed maakte. Nou smaken verschillen dan, want ik vond het helemaal niets.

Gast
geplaatst: vandaag om 20:33 uur

geplaatst: vandaag om 20:33 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.