menu

Nashville Songwriter Vol. II: The Inside Stories Behind Country Music's Greatest Hits - Jake Brown (2018)

mijn stem
geen stemmen

Engels
Verhalenbundel
Historisch

349 pagina's
Eerste druk: Music Square, Greenbrier (Verenigde Staten)

Het best bewaarde geheim van Nashville is al lang dat de meeste hits uit de countrymuziek zijn geschreven door een soort van Shakespeare achter de schermen bij de club van Music Rows songsmeden die de afgelopen vijftig jaar veel van de meest geliefde klassiekers uit het land hebben voortgebracht. De country muziekfans krijgen meer toegang achter de schermen tot de VIPs, want deze boekenreeks onthult de eerste geheel geautoriseerde vertelling van de ware verhalen die honderden nummer één hits door een gezamenlijke beurtregeling uitgevoerd door de grootste multi-platina Country supersterren hebben geïnspireerd, uitgevoerd door een collectief rooster van de grootste multi-platina Country Superstars. Met meer dan 300 hits in het hele boek van meer dan 300 pagina's, waaronder veel van de populairste countrymuziek hits van dit moment, uitgevoerd door een lange lijst artiesten.

zoeken in:
Hier een link naar 'Nashville Songwriter, Volume 2' voor wie de lange omsomming van artiesten wil bestuderen en/of de originele zelf ophemelende synopsis wil lezen. Jake Brown heeft een diversiteit aan muziekboeken op zijn naam; van Motörhead tot Lady Gaga en dus ook country. Music Row mag tot slot ook een link.

Gast
geplaatst: vandaag om 07:17 uur

geplaatst: vandaag om 07:17 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.