menu

The Best of Me - Nicholas Sparks (2011)

Alternatieve titel: Het Beste van Mij

mijn stem
3,50 (1)
1 stem

Engels
Sociaal

301 pagina's
Eerste druk: Grand Central, New York (Verenigde Staten)

‘The Best of Me’ is het verhaal van twee vroegere middelbareschoolleerlingen uit een kleine stad en met een tegengestelde levensloop. Nu ze al jaren van school af zijn, hebben ze geen van beide het leven geleid, dat ze zich hadden voorgesteld. Evenmin kunnen ze de gepassioneerde eerste liefde vergeten, die hun wereld voor altijd veranderde. Op een gegeven moment worden ze allebei teruggeroepen naar hun oorspronkelijke woonplaats om de begrafenis van de mentor, die hen ooit bescherming heeft gegeven, bij te wonen. Dat is het moment waarop ze gedwongen worden geconfronteerd met de keuzes die ze hebben gemaakt en gedwongen worden zich af te vragen of liefde het verleden echt kan herschrijven.

zoeken in:
Amanda Collier en Dawson Cole zijn totaal verschillende karakters, maar vallen toch als een blok voor elkaar. Alhoewel hun liefde heel sterk is, drijft een ingrijpende gebeurtenis in hun leven hen uit elkaar. Vele jaren nadien, komen beiden terug naar de stad waar ze opgroeiden, om hun goede vriend en mentor Tuck Hostetler te begraven. Beiden voelen ze dat er nog steeds veel liefde tussen hen is. Ze willen die liefde een kans geven en proberen samen uit te zoeken of ze het verleden kunnen laten rusten.

Het ontroerend verhaal is door Nicholas Sparks geschreven en nadat je een van zijn boeken leest, begrijp je meteen waarom hij een bestsellerauteur is. Tijdens het lezen neemt hij je mee op een reis vol emoties. In het boek hangt er constant gevaar in de lucht en dat zorgt voor een gepaste spanning.
Dit zalige liefdesverhaal heeft je volledig in de ban, van de beginzinnen tot aan het eind. Je beleeft als het waren het verhaal mee en het einde laat je in tranen achter.

Gast
geplaatst: vandaag om 01:37 uur

geplaatst: vandaag om 01:37 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.