menu

Gott Braucht Dich Nicht: Eine Bekehrung - Esther Maria Magnis (2012)

Alternatieve titel: Mintijteer

mijn stem
3,25 (2)
2 stemmen

Duits
Autobiografische Roman / Ideeƫnliteratuur

237 pagina's
Eerste druk: Rowohlt, Reinbek bei Hamburg (Duitsland)

Esther Maria Magnis weet: in God geloven is moeilijk. Omdat hij toelaat dat mensen lijden. Omdat hij onzichtbaar is. En zwijgt. Maar ze weet ook dat er in het leven niets groters bestaat.

zoeken in:
avatar van Lalage
2,0
Dit kom je zelden tegen: een autobiografische roman waarin het geloof in God en de worsteling daarmee centraal staat. De vader van de schrijver overlijdt als ze 17 is en een paar jaar later volgt haar broer. Dat is heftig, maar om één of andere reden komt het niet bij mij binnen.
De Nederlandse voorkant vind ik spuuglelijk, de Nederlandse titel slecht gekozen en de vergelijking met het circus in het midden van het boek is ook helemaal niet mijn smaak.

Gast
geplaatst: vandaag om 14:07 uur

geplaatst: vandaag om 14:07 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.