menu

De Afgrond - Joost Heyink (2002)

mijn stem
3,67 (3)
3 stemmen

Nederlands
Jeugdboek
Avontuur

174 pagina's
Eerste druk: Van Holkema en Warendorf, Houten (Nederland)

Wilbur werkte jarenlang bij een vakantiecentrum in de Franse bergen, waar je kunt bungeejumpen en parasailen. Maar omdat hij heeft gerommeld met geld en met gasten is hij nu ontslagen. Nu zint hij op wraak. Verlegen Mo en snelle Nikkie leerden elkaar kennen in de trein op weg naar Frankrijk. Maar pas in het kamp wordt hun contact echt goed. Tijdens een van hun nachtelijke uitjes zijn ze getuige van een inbraak. Vlak daarna gebeurt er een ernstig ongeluk. En opnieuw signaleren ze Wilbur.

zoeken in:
3,0
Beginnend boek met een tikkie erotiek. De latere boeken zijn beter? Waarom staan die eigenlijk niet op deze boekensite???
De afgrond is interessant voor de jeugd van ca. 13 jaar.

Gast
geplaatst: vandaag om 11:02 uur

geplaatst: vandaag om 11:02 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.