menu

Hart tegen Hart: Rock 'n Roll Ontmoetingen - Leon Verdonschot (2005)

mijn stem
3,50 (2)
2 stemmen

Nederlands
Verhalenbundel
Waargebeurd / Sociaal

255 pagina's
Eerste druk: Thomas Rap, Amsterdam (Nederland)

Naar Texas met De Heideroosjes. Het camping-circuit af met Jacques Herb. Schnabbelen met Gordon. De normen en waarden van André Manuel. Radio volgens Giel Beelen. Langs Franse kraakpanden en Zuid-Afrikaanse townships met Nederlandse cultbands. Herman van Veen volgens Claudia de Breij. Mee in de auto met Frans en 'pa' Bauer. Een half jaar touren met Peter Pan Speedrock. Het extremisme van Theo Maassen. Leven met de dood in zicht volgens blues-muzikant Michael de Jong. Naar New York met Anouk. In het busje met Spinvis. De koetjes en kalfjes van Ali B. De zomer van DJ Jean. Deelder in Steenwijk. In 'Hart tegen hart' ontmoet (Nieuwe Revu-verslaggever en radiomaker) Leon Verdonschot (1973) Nederlandse vertegenwoordigers van rock 'n roll in de breedste zin van het woord. Hij graaft naar drijfveren en rijdt of vliegt met ze mee naar waar de reis ook maar heen gaat. Het resultaat is een verhalenbundel over Nederlanders zonder nuchterheid.

zoeken in:
Rock 'n roll-ontmoetingen met:
Ali B, Anouk, Backfire!, Frans Bauer, Giel Beelen, Frank Boeijen, Claudia de Breij, DJ Jean, Jules Deelder, Gordon, De Heideroosjes, Jacques Herb, Johan, Mo Jones, Michael de Jong, Rick de Leeuw, Theo Maassen, André Manuel, Peter Pan Speedrock, Jack Poels, Racoon, The Spades, Spinvis, Stuurbaard Bakkebaard en Henk Westbroek.

Gast
geplaatst: vandaag om 12:31 uur

geplaatst: vandaag om 12:31 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.