menu

Tales from the Inner City - Shaun Tan (2018)

Alternatieve titel: Verhalen uit de Binnenstad

mijn stem
3,75 (2)
2 stemmen

Engels
Jeugdboek / Verhalenbundel
Sociaal

288 pagina's
Eerste druk: Allen & Unwin, Crows Nest (Australië)

Nergens heeft de mens de natuur zo onder controle geprobeerd te krijgen als in het centrum van de moderne stad. Maar zelfs daar, tussen asfalt, beton en torenflats, laat zich onverwacht wel eens een kikker of een roofvogel zien. En haaien en tijgers duiken op in de dromen en nachtmerries van de mensen die er wonen en werken. Waar staan bijvoorbeeld de kinderen op het dak van het hoogste gebouw met hun hengels 's nachts te vissen? Hoe kunnen krokodillen ongemerkt een luxeleventje leiden op de 87ste verdieping van een kantoorgebouw? Waarom dagen beren de mensheid voor het gerecht? Komen er echt duizenden mensen naar de begrafenis van een kat?

zoeken in:
4,0
Wat een wonderlijke verhalen! En zo innemend verteld. Ook de talrijke illustraties zijn verbluffend. Een heel bijzonder boek voor alle leeftijden.
Heel droomachtig, maar met een rijke betekenis en emotionele diepgang.

Gast
geplaatst: vandaag om 10:29 uur

geplaatst: vandaag om 10:29 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.