menu

The Wire in the Blood - Val McDermid (1997)

Alternatieve titels: Het Profiel | Tony Hill & Carol Jordan #2

mijn stem
3,44 (16)
16 stemmen

Engels
Thriller

384 pagina's
Eerste druk: HarperCollins, Londen (Verenigd Koninkrijk)

Tony Hill, hoofd van de Nationale Taakeenheid Profilering, geeft zijn team opdracht te onderzoeken of er een verband is tussen de verdwijningen van dertig tieners. Allemaal lijken ze van huis te zijn weggelopen. Alleen Shaz Bowman komt met een concrete theorie. Maar die theorie is zo absurd dat niemand haar gelooft...

zoeken in:
avatar van PROPAYNE
1,5
Wat een draak van een boek. Misschien is het voor de volhouders wel een aardig verhaal, maar ik kon er echt niet doorheen komen. De manier van schrijven kan ik niet waarderen, hoe er van karakter naar karakter word geswitched vind ik geen doen. De spanning was ver te zoeken, en het leest als een langdradige soap. Enkel de stukjes over de killer, die zeldzaam leken, konden mij blij maken, maar de rest was een marteling. En waarom zijn zoveel vrouwelijke karakters lesbisch, heb er niet tegen, maar kreeg eerder het idee dat de schrijfster haar eigen geaardheid naar voren wilde duwen.
Ik vond dit boek een verschrikking, en heb na 150 pagina's de handdoek in de ring moeten gooien, iets wat ik haat om te doen, maar uiteindelijk moest ik toegeven dat ik dit boek niet voor mijn lol aan het lezen was, en dan kun je beter stoppen....... Mijn excuses, maar ik kan er niet meer van maken.

Gast
geplaatst: vandaag om 19:16 uur

geplaatst: vandaag om 19:16 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.