menu

The People at Number 9 - Felicity Everett (2017)

Alternatieve titel: De Buren van nr. 9

mijn stem
geen stemmen

Engels
Psychologisch / Thriller

320 pagina's
Eerste druk: HQ, Londen (Verenigd Koninkrijk)

Sara en Neil hebben sinds kort nieuwe buren: Gavin en Lou zijn artistiek, hip en sexy. In vergelijking met hen voelt Sara zich maar gewoontjes. Sara is dan ook gevleid wanneer Lou en Gavin haar erg lijken te mogen. Binnen de kortste keren zijn de twee stelletjes soulmates en volgen er veel gezellige avonden, flessen wijn, verhalen en geheimen. Hoe meer tijd Sara met Lou en Gavin doorbrengt, hoe meer behoefte ze heeft aan veranderingen in haar eigen leven. Maar die veranderingen hebben een prijs... Al snel vragen de buren dingen die ze eigenlijk niet zouden mogen vragen - met verschrikkelijke gevolgen voor hen allemaal.

zoeken in:
glimmerman270
Een echt psychologisch kat en muis spel voltrekt zich hier voor de lezer. Sara keek zò op tegen haar buren- gek, want ze hadden het beter op de rit dan deze buren- dat het vaak pijnlijk werd voor mij. Haar onzekerheid, en voor wat? Het hele lust spel alsmede de latere spanningen waren perfect beschreven. Op het einde is Sara wel redelijk: is dit nu echt de schuld van de buren?- iets waar ik zo mijn eigen kijk op heb en ik weet zeker dat meerdere dit zullen hebben na het lezen van dit boek. Je kunt het immers van meerdere laten bekijken en nogmaals: dat doe Sara.

Gast
geplaatst: vandaag om 16:37 uur

geplaatst: vandaag om 16:37 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.