menu

The Time of My Life - Patrick Swayze en Lisa Niemi (2009)

mijn stem
4,50 (1)
1 stem

Engels
Autobiografisch

256 pagina's
Eerste druk: Simon & Schuster, New York (Verenigde Staten)

In september 2009 verloor acteur Patrick Swayze zijn lange en dapper gestreden strijd met alvleesklierkanker. Zijn memoires, net een paar weken voor zijn dood voltooid, is het testament van deze opmerkelijke man. Het was in januari 2008 dat Swayze het slechtste nieuws van zijn leven zou krijgen. Wat begon als maagpijn bleek het vierde niveau van alvleesklierkanker te zijn. Dit boek gaat echter niet alleen over zijn gevecht tegen kanker. Het is het verhaal van zijn opmerkelijke leven en carrière. In eerste instantie bedoeld als low budget productie die rechtstreeks op video zou verschijnen, werd 'Dirty Dancing' een culthit, en bleef dat. 'Ghost' vestigde Patrick als een enorm rendabele ster, in een rol die een behoorlijke culturele impact had. In 'The Beast' keerde hij terug in de aanbiddende armen van het publiek. Er wordt in dit boek ook ingegaan op zijn persoonlijke leven, inclusief zijn behandeling voor alcoholisme volgend op de dood van zijn vader en zus, en zijn huwelijk met Lisa Niemi.

zoeken in:
avatar van Bubblez
4,5
Een prachtig boek, geschreven door Swayze zelf en zijn vrouw, niet lang voor zijn dood. Hij beschrijft zijn hele leven, zijn grote liefde voor zijn vrouw Lisa en alle films en series waaraan hij heeft gewerkt. Dat zou eentonig kunnen zijn, maar natuurlijk is het lezen over o.a. North & South, Dirty Dancing, Ghost en Point Break en alle ontmoetingen met andere grote namen een genot voor de fan. Tevens is Swayze meerdere malen aan de dood ontsnapt en die verhalen maken het boek heel persoonlijk. Een echte levensgenieter en vechter deze man, ik ben onder de indruk.

Gast
geplaatst: vandaag om 17:08 uur

geplaatst: vandaag om 17:08 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.