menu

The Lying Game - Ruth Ware (2017)

Alternatieve titel: Het Leugenspel

mijn stem
3,50 (2)
2 stemmen

Engels
Thriller

384 pagina's
Eerste druk: Harvill Secker, Londen (Verenigd Koninkrijk)

De regels zijn eenvoudig: 1) Vertel een leugen 2) Hou vast aan je verhaal 3) Word nooit betrapt. Isa speelde op school met haar drie beste vriendinnen altijd het Leugenspel. Ze hielden een wedstrijd wie mensen kon overtuigen van de bizarste verhalen. Nu, na zeventien jaar van geheimen, is er iets verschrikkelijks op het strand gevonden. Iets dat Isa dwingt om haar verleden te onderkennen, samen met de drie vrouwen die ze al jaren niet heeft gezien, maar nooit is vergeten.

zoeken in:
Sharon
Oei, een boek met hele verschillende kanten. Het eerste deel van het boek was spannend, las lekker weg en vond ik zeker boeiend. Daarna kwam voor mij deel twee die ik langdradig vond. Er werden regelmatig dingen herhaald. Ik heb er toen zelfs even aan gedacht om het boek weg te leggen, maar toen kwam deel 3. Een deel waarin alles bij elkaar kwam. Waarin je langzaamaan ziet wat een moeilijke jeugd met iemand kan doen. Waarin moed, offers, onbaatzuchtigheid maar ook hoop samen komen. Dit laatste deel vond ik spannend, maar heeft me ook zeker ontroerd. Ondanks dat ik het middelste gedeelte dus wat taai vond, zou ik het wel iemand aanraden om te gaan lezen.

glimmerman270
Erg langdradig was deze Thriller van Ruth Ware. Op het einde gaat het even los, maar bij mij was het meer "werken" om gefocust te blijven bij het verhaal. Zelden zo'n langzaam voortkabbelend boek van deze schrijfster gelezen. Jammer

Gast
geplaatst: vandaag om 13:56 uur

geplaatst: vandaag om 13:56 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.