menu

The Judas Strain - James Rollins (2007)

Alternatieve titels: Taal der Engelen | Sigma Force #4

mijn stem
3,71 (14)
14 stemmen

Engels
Avontuur

464 pagina's
Eerste druk: William Morrow, New York (Verenigde Staten)

Het geheime Sigma Force team onder leiding van Grayson Pierce krijgt ditmaal te maken met een verwoestende bacteriologische plaag, een mysterieus cryptogram dat mogelijk gemaakt is voordat de mens is ontstaan, en de gruwelijke waarheid over wat er gebeurd is na Marco Polo's expeditie naar China. In een race tegen de klok moet Pierce een eeuwenoud raadsel zien op te lossen en een wereldwijde epidemie voorkomen.

zoeken in:
avatar van james_cameron
4,5
Het hoge niveau van het voorgaande boek, Black Order, wordt gelukkig vastgehouden, met ditmaal zo mogelijk nog meer spanning en aktie. Het verhaal is vrij grimmig, met allerlei nare details, maar het tempo ligt lekker hoog en er is veel avontuur en spektakel. De personages blijven ook erg leuk. Gevolgd door The Last Oracle, ook een topper.

3,5
Ondanks dat dit boek onder het genre thriller valt, is de actie in dit boek toch echt aan de overhand. Ik vond het ook een heel erg veelzijdig boek, waarin echt allerlei scenes naar voren kwamen; thriller en actie dus, maar ook komische scenes en af en toe zelfs scenes die tegen de horror-kant aanzitten. 1 ding is dus ook zeker, hierdoor blijft het boek verrassend en ben je benieuwd wat je de volgende bladzijde gaat tegenkomen. Wel zaten er af en toe vreemde spelfouten in het boek, die naar het schijnt, al 3 jaar erin zitten ondanks herdrukken. Verrassend boek die zeker het lezen waard is!

Gast
geplaatst: vandaag om 18:15 uur

geplaatst: vandaag om 18:15 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.