menu

Baltische Connecties - Chris Rippen (1999)

mijn stem
4,00 (1)
1 stem

Nederlands
Thriller

224 pagina's
Eerste druk: BZZTôH, 's Gravenhage (Nederland)

Op zijn eigen zilveren bruiloft blijft de plaats van Wessel Oudhoff leeg. Zijn vlucht uit Ierland is gecanceld, zegt zijn vrouw Laura. Veel gasten weten echter dat Oudhoff de laatste tijd heel veel weg was. Dan komt Oudhoff diezelfde nacht bij een verkeersongeluk om het leven. Hein Roosen, een vroegere huisvriend, krijgt echter argwaan. Waarom vertelt Laura zoveel leugens over Oudhoff en waar was zij zelf ’s nachts na het feest? En welke rol speelde Oudhoff in het zgn. Hanze-project? Roosen komt via bezoek aan de Ardennen, Utrecht en Oostzeehavens steeds meer te weten.

zoeken in:
4,0
Dit boek werd in 2000 genomineerd voor de gouden strop.Deze prijs ging echter dat jaar naar het Alibibureau van Peter de Zwaan.

Gast
geplaatst: vandaag om 17:08 uur

geplaatst: vandaag om 17:08 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.