menu

Onder Mijn Huid - Marijke Verhoeven (2013)

mijn stem
3,00 (1)
1 stem

Nederlands
Psychologisch / Thriller

666 pagina's
Eerste druk: Elikser, Leeuwarden (Nederland)

Haar werk op het TT-circuit in Assen vraagt de uiterste concentratie. Zeker in de allerdrukste week van het jaar, de week van de TT. Maar Julia heeft haar hoofd niet bij haar gecompliceerde regelwerk. De aantekeningen die ze in haar hoofd maakt, is ze onmiddellijk weer vergeten, voordat ze actie heeft ondernomen. Haar gedachten worden beheerst door het verdriet om haar dochter Laura, die vreselijk wordt gepest op school en nu heeft besloten bij haar vader te gaan wonen. En door haar minnaar Mike, die een verwoestend effect heeft op haar gemoedsrust. Mike blijkt zich echter met duistere zaken bezig te houden. En zijn knappe broer Connor ontfermt zich over de mooie, onzekere en kwetsbare Julia. Dan blijkt er nog een derde speler in het spel te komen. Waarna alles volledig uit de hand loopt.

zoeken in:
Aantal pagina's: 666

avatar van Vonneke_Legrand
3,0
Het begint eigenlijk als een roman, zoetsappig, maar het 2e deel werd een stuk ruiger. Ik houd daar persoonlijk niet zo van, zo vrouwonvriendelijk.
Het lijken 2 aparte verhalen die op het einde in een spannende ontknoping samen komen.

Gast
geplaatst: vandaag om 18:26 uur

geplaatst: vandaag om 18:26 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.