menu

The Massacre Mechanism - Michael Richan (2016)

Alternatieve titel: The Downwinders 5

mijn stem
4,00 (1)
1 stem

Engels
Griezel

264 pagina's
Eerste druk: Dantull, Seattle (Verenigde Staten)

In de delicate momenten net voor de slaap komt, wordt Winn geplaagd door symbolen die door zijn geest razen. Hij heeft er geen idee van wat ze betekenen, maar hij vermoedt dat het een boodschap is, gestuurd door iemand die vastzit op een plek waar boodschappen niet zouden moeten kunnen ontsnappen. Met de hulp van Carma en David begint Winn de symbolen te ontcijferen. Onderweg komt hij gemuteerde geesten en onheilige opportunisten tegen. Gelukkig heeft zijn vriend Awan connecties die kunnen helpen, en al snel ontdekken ze gevaarlijke, kwaadaardige krachten die zich om hen heen begeven, samenkomend voor een confrontatie...

zoeken in:
avatar van PeterW
4,0
PeterW (crew)
Een deel uit the Downwinders-serie deze keer, en niet in de juiste volgorde, maar gelukkig ook losstaand te lezen. Na het hachelijke avontuur in het Blackham Mansion waarbij Deem geraakt werd door het wapen dat bedoeld was om de geest te vangen, zit zij nu in de zogenaamde zielenkooi van Lyman. Deze kan echter pas open wanneer Lymans plannen daar klaar voor zijn. Geduld is een schone zaak. Winn ontvangt echter in zijn sluimer vreemde symbolen die hij niet kan ontcijferen. Gelukkig kent hij weer iemand, die iemand kent, die weet hij het opgelost moete worden. En wanneer je daar een zeer zeldzaam apparaat voor nodig hebt, is dat ook geen probleem, want dat is toevallig voorhanden.:-)
Het blijft leuk, daar bij die rivier...

Gast
geplaatst: vandaag om 10:39 uur

geplaatst: vandaag om 10:39 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.