menu

Holes - Louis Sachar (1998)

Alternatieve titel: Gaten

mijn stem
3,50 (25)
25 stemmen

Engels
Jeugdboek
Avontuur

233 pagina's
Eerste druk: Farrar, Straus & Giroux, New York (Verenigde Staten)

Stanley Yelnats wordt beschuldigd van het stelen van schoenen van de beroemde Clyde Livingston. Hij wordt naar het kamp Greenlake gestuurd, maar het meer dat er ooit was is al lang opgedroogd. Nu is het er warm en droog. Om hun karakter te vormen moeten de jongens elke dag een gat graven in de hete zon. Tenminste dat is de reden die de directie aangeeft voor het graven van de gaten. Gaandeweg graaft Stanley echter de werkelijkheid op...

zoeken in:
avatar van STaN_THe_MaN
4,5
Leuk boek, met een redelijk origineel verhaal, vind ik.

4,0
MEV
Bijzonder goed jeugdboek, en ook zeer leesbaar voor volwassenen. Heel origineel.

ik vind dit boek zeer goed. De verhaallijn zit goed in elkaar en de personages zijn niet te moeilijk te begrijpen zodat je alles kan blijven volgen. Het verhaal is niet veel voorkomend en ook niet langdradig. Het leuke aan dit boek vind ik dat alles met elkaar te maken heeft en dat door het ene verhaal het andere duidelijker wordt. In het begin was de titel voor mij wat vaag maar zodra ik begon te lezen werd het duidelijker.

Gast
geplaatst: vandaag om 13:00 uur

geplaatst: vandaag om 13:00 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.