menu

The Seventh Plague - James Rollins (2016)

Alternatieve titel: Sigma Force #12

mijn stem
4,00 (1)
1 stem

Engels
Avontuur / Thriller

448 pagina's
Eerste druk: William Morrow, New York (Verenigde Staten)

Twee jaar nadat hij verdween in de Soedanese woestijn keert de leider van een Britse archeologische expeditie, professor Harold McCabe, terug uit het zand, afschuwelijk verminkt en wankelend. Hij sterft echter voordat hij zijn verhaal kan vertellen. Iemand blijkt begonnen te zijn met het mummificeren van het lichaam van de professor - terwijl hij nog leefde. Zijn lichaam worden teruggestuurd naar Londen voor verdere studie, wanneer er alarmerend nieuws uit Egypte komt. Het medisch team dt de professor heeft onderzocht is ziek geworden door een onbekende ziekte, die zich snel verspreidt in Caïro. Sigma Force wordt ingeschakeld wanneer bekend wordt waar de professor al die jaren naar op zoek was - bewijs dat de tien plagen uit de bijbel echt hebben plaatsgevonden. Kan dit het begin zijn van zo'n plaag?

zoeken in:
avatar van james_cameron
4,0
Weer een degelijk avontuur, met zoals altijd een hoop aktie en spektakel, maar de Sigma Force-reeks zit nog steeds niet op het oude niveau. De plot is hier weliswaar wat interessanter dan in het vorige deel The Bone Labyrinth, maar bepaalde zaken doen ook nu weer iets te routineus aan. Gelukkig schrijft Rollins even vlot als altijd en zijn de personages nog steeds erg leuk, waardoor het boek grotendeels toch wel weer te genieten is. Vervolg: The Demon Crown.

Gast
geplaatst: vandaag om 02:30 uur

geplaatst: vandaag om 02:30 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.