menu

Devious Design - D.B. Olsen (1948)

Alternatieve titel: Prof. A. Pennyfeather Mystery #3

mijn stem
geen stemmen

Engels
Detective

187 pagina's
Eerste druk: Doubleday & Co., Garden City (Verenigde Staten)

Prof. Pennyfeather en zijn vriend Chuck, die zwemcoach is, geven gedurende de zomersemesters les ver weg van hun Californische domicilie. Terence Littledale is een student van hen. En dan verzoekt de moeder van Terence hen om Terence te overreden om terug te keren naar huis. Kennelijk had de neurotische Terence thuis verteld dat iemand een dodelijke val voor hem had gezet en dat het veiliger voor hem zou zijn op de campus. Pennyfeather leert de mensen om Terence heen kennen en als het uit de hand loopt wil hij het naadje van de kous weten.

zoeken in:
Dolores Hitchens schreef een zestal detectiveboeken, maar nu met Prof. Pennyfeather als hoofdpersoon. Zij deed dit onder haar pseudoniem D.B. Olsen, zoals bij de 'cat'-boeken.

Gast
geplaatst: vandaag om 20:50 uur

geplaatst: vandaag om 20:50 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.