menu

Under and Alone: The True Story of the Undercover Agent Who Infiltrated America's Most Violent Outlaw Motorcycle Gang - William Queen (2005)

Alternatieve titel: Undercover: Het Ware Verhaal van de Undercover Agent Die Infiltreerde in Amerika's Meest Beruchte Motorbende

mijn stem
3,75 (2)
2 stemmen

Engels
Waargebeurd

260 pagina's
Eerste druk: Random House, New York (Verenigde Staten)

'Undercover' is een adembenemend en schokkend verslag. Het brengt je rechtstreeks in contact met de meest criminele kant van de Amerikaanse samenleving. Deze infiltratie-actie is een van de meest besproken undercover operaties binnen een criminele motorbende ooit. Politieman en motor-enthousiast William Queen infiltreert het San Fernando Chapter van de meest beruchte Amerikaanse motorgang: The Mongols. Om hun achterdocht weg te nemen en zijn trouw aan de bende te bewijzen voert Queen tientallen gevaarlijke opdrachten uit. Zo werkt hij mee aan geheime wapentransporten en grote drugsdeals. In de loop van een lange periode levert William Queen steeds meer zijn eigen identiteit in en wordt hij een Mongol. William Queen raakt door zijn undercoverwerk meer en meer vervreemd van zijn familie en vrienden. Na verloop van tijd kan hij alleen nog maar terugvallen op de Mongols. Ondanks het voortdurende misdadige karakter van de bende maakt Queen dan kennis met hun onderlinge kameraadschap en trouw.

zoeken in:
4,0
Boek over politieagent die undercover gaat bij de Mongols voor 28 maanden.
Een motorbende vergelijkbaar met de Hells Angels.

Het las zeer vlot, aanrader voor mensen die een beeld willen wat nu eigenlijk het leven inhoud van zo'n outlaw biker ala de hell angels, mongols, outlaws...

Gast
geplaatst: vandaag om 14:11 uur

geplaatst: vandaag om 14:11 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.