menu

Breach of Promise - Maria Barrett (1998)

mijn stem
geen stemmen

Engels
Streek/Familie

325 pagina's
Eerste druk: Little, Brown, Londen (Verenigd Koninkrijk)

Rory Gallagher blaast kort voor zijn trouwen het huwelijk met zijn lief uit zijn kindertijd af. En Kate Dowie zweert om nooit meer terug te keren naar het landgoed van haar familie in Wiltshire, dat sinds generaties familiebezit is. Kate moet vervolgens haar leven opnieuw opbouwen in Londen. Maar Kate is ook erfgenaam van het landgoed en moet dat dus later ook een keer bezoeken. Dan blijkt dat er grote schulden op rusten met een dreiging van onteigening en Rory blijkt op het landgoed te wonen en te werken. Er is wel een oplossing, maar dan moeten ze samen de distilleerderij op het landgoed nieuw leven inblazen.

zoeken in:
avatar van gert_r
Rory Gallagher? Die was in 1998 pas drie jaar dood. Ik mag aannemen dat het bestaan en de betekenis van deze man in huize Barrett aan de aandacht ontsnapt is, want anders had ze toch wel een andere naam gekozen voor de hoofdpersoon?

Gast
geplaatst: vandaag om 09:01 uur

geplaatst: vandaag om 09:01 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.