menu

Hell Island - Matthew Reilly (2005)

Alternatieve titel: Shane Schofield #4

mijn stem
4,00 (2)
2 stemmen

Engels
Avontuur

118 pagina's
Eerste druk: Pan Macmillan, Sydney (Australië)

Het is een eiland dat op geen enkele kaart is te vinden. Een plek waar geheime experimenten plaatsvinden. Experimenten die vreselijk uit de hand gelopen zijn... Vier verschillende Special Forces groepen worden op een missie naar Hell Island gestuurd zonder te weten wie ze zal opwachten of waartegen te moeten strijden. Je zou kunnen zeggen dat ze de hel zijn binnengegaan. Maar het is veel erger dan dat...

zoeken in:
avatar van james_cameron
4,0
Sterk kort verhaal met in de hoofdrol Reilly's welbekende held, luitenant Shane Schofield. In ruim honderd pagina's weet Reilly zoveel aktie en spektakel te stoppen dat je na afloop het gevoel hebt in zeer korte tijd een dik boek gelezen te hebben. Voor fans van de serie (Ice Station, Area 7, Scarecrow) een absolute must.

Gast
geplaatst: vandaag om 16:32 uur

geplaatst: vandaag om 16:32 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.