menu

Behind Her Eyes - Sarah Pinborough (2017)

Alternatieve titel: Wat Jij Niet Ziet

mijn stem
3,75 (4)
4 stemmen

Engels
Thriller

400 pagina's
Eerste druk: Flatiron, New York (Verenigde Staten)

Louise is een alleenstaande moeder. Tijdens een zeldzaam avondje uit ontmoet ze een man en valt als een blok voor hem. De maandag erop ontmoet ze haar nieuwe baas, David. De man uit het café, die getrouwd blijkt te zijn, en die zegt een fout te hebben begaan. Dan ontmoet Louise Adele, de vrouw van David. De twee raken bevriend en Louise leert een heel andere kant van David kennen. Er lijkt iets goed mis in hun huwelijk. Louise wil weten wat...

zoeken in:
glimmerman270
...poehh, een complete mindfuck, en niet één keer, maar meerdere keren.
Steeds als je denkt: het kan niet gekker, dan wordt het wél gekker.
Geen doorsnee thriller, welke dan ook is verfilmd in een Netflix-serie. Ik begrijp het wel.

Sharon
Wat een bizarre thriller! Lange tijd dacht ik te weten hoe het verhaal in elkaar zat. Met mijn gedachtegang zat ik ook niet echt verkeerd, maar dan neemt het verhaal een bizarre wending. Eentje die ik zeker niet zag aankomen. Zoals glimmerman270 hierboven al beschrijft is het een totale mindfuck. Misschien hier en daar wat ongeloofwaardig, maar dat mag de pret niet drukken. Wat mij betreft een aanrader.

Gast
geplaatst: vandaag om 06:37 uur

geplaatst: vandaag om 06:37 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.