menu

Raimundo - Han B. Aalberse (1972)

mijn stem
1,00 (1)
1 stem

Nederlands
Erotisch

318 pagina's
Eerste druk: Oisterwijk, 's Gravenhage (Nederland)

Raimundo is een zeer geslaagd en vermogend man van vijftig jaar met een dure flat in New York, een vakantiehuis aan een meer, twee boten, twee auto’s en twee donkergekleurde bedienden. Hij is vroeger leraar geweest en heeft boeken gepubliceerd. Daarna is hij zakenman geworden en heeft geld verdiend met porno. Hij kent veel mensen uit de kunstwereld. Maar hij is nu verliefd geworden op de zestienjarige Chico, die er overigens uitziet als dertien. Chico - eigenlijke naam Rafael - kan niet goed op tegen Raimundo en laat veel liefkozingen toe, en vindt veel ook wel prettig. Hij was verslaafd en krijgt nu om rustig te blijven af en toe een pil van Raimundo. Daarnaast heeft Chico belangstelling voor meisjes en jonge vrouwen, zodat hij in de loop der tijd op bijna alle seksuele gebieden ervaren raakt.

zoeken in:
1,0
In de jaren rond negentienzestig werden boeken van Aalberse een periode verboden. Daarna kon zijn werk weer vrij verkregen worden. Seksualiteit alom, pagina na pagina en dus tot vervelens toe, met door Aalberse nieuw gecreëerde termen voor penis en venusheuvel. Met een grote rol voor voyeurisme wanneer Raimondo en Chico samen kijken naar in de open lucht vrijende jonge paartjes. Het foute van het boek zit hem in de grote belangstelling en ook verheerlijking van pedofilie en de gloedvol beschreven ongelijkwaardige seksuele verhouding tussen de vijftiger Raimundo en de zestienjarige Chico. Maar inderdaad er is meer foute literatuur op dit gebied verschenen die overigens in zijn tijd ook verboden is geweest.

Gast
geplaatst: vandaag om 08:24 uur

geplaatst: vandaag om 08:24 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.