menu

The Woman in Cabin 10 - Ruth Ware (2016)

Alternatieve titel: De Vrouw in Suite 10

mijn stem
3,25 (4)
4 stemmen

Engels
Thriller

384 pagina's
Eerste druk: Harvill Secker, Londen (Verenigd Koninkrijk)

Dit had het perfecte tripje moeten zijn. Dit was haar kans op promotie. Maar een moordenaar gooit roet in het eten. En zij is de enige getuige. Tijdens een cruise is Lo Blacklock getuige van een moord, maar niemand gelooft haar. Vastberaden om erachter te komen wie het slachtoffer was en waarom ze vermoord is, gaat Lo op zoek naar de waarheid. Maar Lo zal er snel achter komen dat een moordenaar niet gediend is van mensen die hun neus in andermans zaken steken…

zoeken in:
glimmerman270
Wederom een prima Thriller van Ruth Ware. Ik vond persoonlijk haar eerste boek- donker donker bos- beter, maar desalniettemin wèèr een dijk van een Thriller. Er komen veel namen voor in de boeken van Ruth Ware, maar door dat ze elk personage goed omschrijft ben je snel thuis met iedere personage in het boek.

Sharon
Op zich een prima thriller. Lekker vlot geschreven en de personages zijn goed uitgediept.
Het begin is redelijk spannend. Je wilt toch eigenlijk wel weten wat er precies gebeurt is. In het tussenstuk vond ik de spanning wegvallen en werd het voor mij langdradig, maar dan komt het slot. Daarin kwam de spanning zeker weer terug. Toch zag ik het plot al redelijk lang aankomen. Leuk om te lezen, maar ik heb van Ruth Ware betere gelezen.

Gast
geplaatst: vandaag om 16:17 uur

geplaatst: vandaag om 16:17 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.