menu

Sir Adam Disappeared - Edward Phillips Oppenheim (1939)

Alternatieve titel: De Verdwijning van Sir Adam

mijn stem
3,50 (2)
2 stemmen

Engels
Thriller

332 pagina's
Eerste druk: Hodder & Stoughton, Londen (Verenigd Koninkrijk)

Sir Adam is een gerespecteerd bankdirecteur van de oude, degelijke stempel, die niemand ooit voor een cent benadeeld heeft. Daarnaast is hij in het bezit van een groot persoonlijk fortuin. Op zekere dag verdwijnt hij net voor de lunch uit zijn club. Dat is niets voor Sir Adam die zo van regelmaat houdt. Familie en bekenden maken zich zorgen. Bezoek aan de bank levert een nieuw probleem op, want daar wordt het lijk gevonden van een onbekende man, die vermoord is met een pistoolschot. Verder onderzoek brengt aan het licht dat de kluizen van de bank in de kelder onverwacht leeg zijn. Het is daarom goed dat Scotland Yard bij het onderzoek wordt ingeschakeld in de persoon van de ervaren rechercheur Snell. Snell boekt zeker vooruitgang, maar vooralsnog blijft Sir Adam spoorloos...

zoeken in:
3,5
Gewone degelijke ouderwetse detective. Een moord en een verdwijning. De oplossingen zijn voorstelbaar. Een beetje geweld en een vleugje romantiek. Niks mis mee. En hoewel uit 1939 nog steeds genietbaar.

Gast
geplaatst: vandaag om 00:10 uur

geplaatst: vandaag om 00:10 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.