menu

En het Sneeuwde in Rome - Stefan van Dierendonck (2017)

mijn stem
4,25 (2)
2 stemmen

Nederlands
Psychologisch

272 pagina's
Eerste druk: Thomas Rap, Amsterdam (Nederland)

Een jonge priester vertrekt naar Rome voor een studieopdracht van zijn bisschop. Zijn mentor kijkt niet naar hem om en dus moet hij zelf zijn weg vinden in een stad vol verleidingen. Maar dan is daar zijn docente Italiaans. Zij leert hem een nieuwe taal en laat hem kennismaken met de muziek, de schoonheid, het leven. Er opent zich een wereld die tot dan toe voor hem verborgen is gebleven.

zoeken in:
avatar van michieldewit
5,0
Een erg goed boek en beter dan zijn eerste. Een pakkende sfeer een boeiende stijl en een interessant onderwerp. Mijn recensie is te lezen op leestafel.info, voor wie interesse heeft.


avatar van Lalage
3,5
Ik vind het lastig om mijn mening te geven over dit boek. Het leest heel vlot en het is spannend wat er zal gebeuren tussen Stefan en zijn lerares Italiaans. Maar er worden ook veel zijstraatjes ingeslagen en die vind ik niet altijd even interessant.

En het sneeuwde in Rome – Stefan van Dierendonck | Lalagè leest - lalageleest.wordpress.com

Gast
geplaatst: vandaag om 12:18 uur

geplaatst: vandaag om 12:18 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.