menu

Area 7 - Matthew Reilly (2001)

Alternatieve titels: Ultimatum | Shane Schofield #2

mijn stem
3,93 (7)
7 stemmen

Engels
Avontuur

492 pagina's
Eerste druk: Pan Macmillan Australia, Sydney (Australië)

Het is de meest geheime basis van de VS, diep verstopt in de woestijn van Utah; een luchtmacht installatie slechts bekend als Area 7. En vandaag is er een bijzondere bezoeker: de Amerikaanse president. Hij is gekomen om de basis te inspecteren, om zelf de geheimen ervan te kunnen zien. Maar hij zal meer te zien krijgen dan hem lief is, want vijanden wachten op hem binnen Area 7... In de helicopterploeg die de president vergezeld bevindt zich echter een jonge marinier. Hij is rustig, mysterieus en hij verstopt zijn ogen achter een zilverkleurige zonnebril. Zijn naam is Schofield. Codenaam: Scarecrow. Het gerucht gaat dat hij iemand is die je in een crisis goed kunt gebruiken...

zoeken in:
avatar van james_cameron
4,0
Opvolger van Ice Station. Haalt helaas niet het niveau van dat boek, maar is toch goed te genieten. Genoeg aktie voor tien boeken en een leuk verhaal. De verrassing is er echter een beetje af en de personages zijn inmiddels bekend. Het geheel doet ook een beetje geforceerd aan. Opvolger Scarecrow is gelukkig weer wat beter dan deze.

avatar van Lange Jojo
4,0
Aktiebom die me geen moment heeft verveeld, al moet je het hele gebeuren met een flinke dosis zout nemen. Wat de held allemaal moet doorstaan! James Bond, John McClane en Indiana Jones lijken koorknaapjes hierbij vergeleken. Het huisje tuintje kindje einde is er helemaal over. Toch wel 4 op 5 voor het niet aflatende tempo!

Gast
geplaatst: vandaag om 18:33 uur

geplaatst: vandaag om 18:33 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.