menu

Lion on the Hearth - John Ehle (1961)

Alternatieve titels: De Straat der Leeuwen | Appalachian Series #6

mijn stem
3,00 (1)
1 stem

Engels
Sociaal / Streek/Familie

406 pagina's
Eerste druk: Harper, New York (Verenigde Staten)

De familie King verhuist vanuit de bergen naar een buitenwijk van de stad Asheville, North-Carolina. Vader Caleb bouwt daar een huis en een winkel die goed gaat lopen. De mensen uit de bergen komen bij hem lenen, verkopen en kopen. Caleb’s vrouw Lotti hoopt dat een van haar zoons dominee wordt, maar drie van hen gaan in de winkel van Caleb werken en de vierde weet te ontkomen aan zijn oudste, temperamentvolle broer en trekt de wijde wereld in. Vader en de thuis overgebleven zonen zoeken verschillende manieren om tijdens de “grote depressie’’ te overleven.

zoeken in:
avatar van apocrief
3,0
Een sentimenteel drama met een opvallende hoeveelheid erotiek. Het leest makkelijk weg. De stijl is niet literair en het verhaal loopt lekker van de ene gebeurtenis in de andere. Geen hoogvlieger, maar degelijk leesvoer.

Gast
geplaatst: vandaag om 13:51 uur

geplaatst: vandaag om 13:51 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.