menu

Easy Street - Bart Chabot (2016)

mijn stem
3,00 (1)
1 stem

Nederlands
Psychologisch / Humoristisch

240 pagina's
Eerste druk: Bezige Bij, Amsterdam (Nederland)

Linda Winnubst is met haar man John en puberzoon Tommy onderweg naar Noorwegen als haar leven begint te kantelen. Lars Gunnar, de man van het bevriende stel naar wie ze op weg zijn, is doodziek en spreekt een waarschuwing uit; buurman Gerard heeft iets waargenomen op de Haagse Kerkhoflaan; en Konditorei Vienna, waar Linda al sinds jaar en dag werkt, lijkt ten dode opgeschreven. Maar wat heb je aan signalen als je ze niet oppikt? Linda wil graag een ‘goede moeder’ zijn en gelooft heilig in opnieuw beginnen. Hoe, dat is een tweede. Terwijl Linda’s wereld instort, probeert ze manmoedig overeind te blijven.

zoeken in:

avatar van devel-hunt
3,0
Leuk en humoristische maar vaak ook beklemmende roman debuut van Charbot, geen meesterlijk boek, het plot zelfs wat flauw en vaag, over een vrouw wiens leven eigenlijk een puinhoop is, die tegen beter weten in voornamelijk met zichzelf bezig is waardoor ze belangrijke signalen mist met grote gevolgen .

Gast
geplaatst: vandaag om 02:57 uur

geplaatst: vandaag om 02:57 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.