menu

Hard-Core: Life of My Own - Harley Flanagan (2016)

mijn stem
3,75 (2)
2 stemmen

Engels
Autobiografisch

448 pagina's
Eerste druk: Feral House, Port Townsend (Verenigde Staten)

Harley Flanagan werd al op jonge leeftijd geïntroduceerd aan de grootheden van de vroege punkrock scene zoals Joe Strummer van The Clash, en leerde bas spelen door leden van de Bad Brains. Op 11-jarige leeftijd begon Flanagan te drummen voor de New Yorkse punkband The Stimulators en speelde toen al met de grotere namen in de beweging en in zalen als CBGB en Max's Kansas City. Later werd de beruchte band Cro-Mags door hem opgericht. Dit boek gaat over het opgroeien in de 70's Lower East Side waar je al snel te maken kreeg met criminaliteit, drugs, misbruik en armoede, tot zijn huidige leven als instructeur voor de Renzo Gracie Jiu-Jitsu Academy.

zoeken in:
avatar van Geerten
4,0
Als liefhebber van hardcorepunk maar ook van interessante levensverhalen ben ik erg benieuwd naar dit boek. Het schijnt vol te staan met bizarre, aangrijpende maar ook grappige anekdotes.

Gast
geplaatst: vandaag om 14:46 uur

geplaatst: vandaag om 14:46 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.