menu

The Dream Walker - Charlotte Armstrong (1955)

Alternatieve titels: Dromen als Alibi | Alibi for Murder

mijn stem
3,50 (1)
1 stem

Engels
Detective

249 pagina's
Eerste druk: Coward-McCann, New York (Verenigde Staten)

Een actrice zorgt voor een bovennatuurlijke verschijning die de mensen versteld doet staan. Ze wordt de ‘dream walker’ genoemd omdat ze op mysterieuze wijze in twee verschillende steden tezelfdertijd verschijnt. Olivia, een lerares drama op een meisjesschool in Manhattan, gaat op onderzoek want dit kan niet waar zijn. En als een van de twee aan deze stunt deelnemende dames uit de school klapt moet dit leiden tot moord.

zoeken in:
3,5
Ik lijk kritischer te worden op boeken die ik na de start gewoon wil uitlezen. En dit boek redde het (ook) niet bij mij. Ik kwam tot blz. 37.
Het begint met lerares drama Olivia Hudson, die vertelt over een complot tegen Jean Paul Marcus dat door vier personen gesmeed wordt om hem te gronde te richten. Wat later verplaatst het verhaal zich naar de actrice Cora Steffani, die droomt dat ze op een andere plaats was. En dat lijkt ook werkelijk het geval te zijn, maar...
En ik troost mijzelf er maar mee dat de reviews op goodreads.com ook zeer gemengd zijn.

Gast
geplaatst: vandaag om 02:03 uur

geplaatst: vandaag om 02:03 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.