menu

Wederzijds - Kees 't Hart (2017)

mijn stem
3,00 (3)
3 stemmen

Nederlands
Sociaal

224 pagina's
Eerste druk: Querido, Amsterdam (Nederland)

Overlast in de buurt, leuk is het niet. Vandalen bekladden muren met graffiti, buren maken na middernacht enorme herrie en kunstenaars steken op een schoolplein achter het huis regelmatig levensgevaarlijk hoge houtstapels aan. Wat doe je eraan? Niet veel, want de politie heeft het druk met ernstiger zaken. Een echtpaar in een grote stad gaat in zee met een organisatie die de oplossing lijkt te hebben gevonden. Ieder lid van de organisatie, die niet voor niets Wederzijds heet, moet af en toe helpen bij de overlastbestrijding. Het echtpaar raakt daardoor steeds meer verwikkeld in zaken waar het niets mee te maken wil hebben. Maar is het wel mogelijk om weer van Wederzijds af te komen?

zoeken in:

3,0
moa
De eerste helft van het boek moest ik aan Kafka denken. Een stuk luchtiger weliswaar, maar wel met een heleboel deeltjes die een geheel vormen waar ze zelf niks van snappen. Op het einde komen de verklaringen, maar die leiden opnieuw tot een heleboel nieuwe vragen. Goed boek, mét een boodschap (en die boodschap is er één met scherpe kantjes).

Gast
geplaatst: vandaag om 21:29 uur

geplaatst: vandaag om 21:29 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.