menu

Coronation - Paul Gallico (1962)

mijn stem
4,00 (1)
1 stem

Engels
Humoristisch / Sociaal

138 pagina's
Eerste druk: Doubleday, New York (Verenigde Staten)

Coronation Day, 2 juni 1953. Wie zou niet de Engelse koningin in haar gouden koets voorbij willen zien komen? De kinderen die het zien zullen het later hun kinderen vertellen. Op een familiebijeenkomst van de Clagg familie uit Sheffield wordt dit besproken en de jongeren winnen het van de ouderen in de discussie. De familie koopt treinkaartjes naar Londen en mist daarbij wel hun jaarlijkse vakantie van twee weken. Maar dan blijken in Londen hun gereserveerde plaatsen langs te route met champagne erbij bedrog te zijn.

zoeken in:
4,0
leuk, klein, eenvoudig boek om te lezen hoe het een kleinburgerlijk Engels gezin kan vergaan tijdens zo'n belangrijke gebeurtenis als the Coronation

Gast
geplaatst: vandaag om 00:48 uur

geplaatst: vandaag om 00:48 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.