menu

Hotel Hartzeer - Marion Pauw en Susan Smit (2017)

mijn stem
2,00 (1)
1 stem

Nederlands
Ideeƫnliteratuur / Autobiografisch

224 pagina's
Eerste druk: Lebowski, Amsterdam (Nederland)

Susan Smit en Marion Pauw zijn beiden hartzeeroverlevenden. Als geen ander weten ze dat niets je zo overhoop kan gooien - op de meest fantastische en verschrikkelijke manier - als onbeantwoorde verliefdheid, relatiegedoe, bedrogen en verlaten worden. Het liefst ben je de pijn te slim af door het te onderdrukken of dempen met allerhande middelen en trucjes, maar door dat te doen mis je een geweldige mogelijkheid voor persoonlijke groei. Een gebroken hart is namelijk de ultieme bullshitfilter, geeft je de kans om oude trauma's en verborgen schatten naar boven te halen en brengt je dichter bij wie je werkelijk bent. En wat het betekent om lief te hebben. In 'Hotel Hartzeer' delen Smit en Pauw hun eigen ervaringen, praten ze met experts als psychologen en neurologen, en geven ze praktisch advies om liefdesverdrietigen door de dagen heen te loodsen. Voor iedereen die weet wat voor slagveld de liefde kan zijn....

zoeken in:
avatar van liv2
Op deze plek in het bos ontvingen de auteurs experts, wetenschappers, kunstenaars én een echte hartzeerpatiënt. Alle gesprekken, hypnoses, optredens en rituelen zijn gefilmd en deze video's vullen Hotel Hartzeer op de website wekelijks aan met veel tips voor mensen met liefdesverdriet.


http://www.hotelhartzeer.nl/

Gast
geplaatst: vandaag om 13:46 uur

geplaatst: vandaag om 13:46 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.