menu

Her Mother's Daughter - Marilyn French (1987)

Alternatieve titel: Haar Moeders Dochter

mijn stem
4,00 (5)
5 stemmen

Engels
Psychologisch

792 pagina's
Eerste druk: Summit Books, New York (Verenigde Staten)

Frances is de eerste in een keten van vrouwen die hun eigenbelang offeren aan een betere toekomst voor hun kinderen. Haar dochter Belle deelt in de emotionele ellende van haar moeder. Het is háár dochter Anastasia die besluit het patroon te doorbreken en een leven in vrijheid en plezier na te streven. Als fotografe van wereldfaam lijkt ze geslaagd in de 'mannenwereld, ze is onafhankelijk, heeft geld en een begeerlijke carrière. Maar als ze veertig is, vindt ze zichzelf emotioneel berooid en van haar kinderen vervreemd terug.

zoeken in:
avatar van psyche
4,5
psyche (crew)
Dit boek heeft mijn leven veranderd, me aan het denken gezet. Als ik mijn leven anders wil, zal ìk er iets aan moeten doen. Ik vind het niet French' mooiste boek, maar gezien het gegeven dat het me op een ander, beter, pad heeft gezet, een 5

Asmahan
Het is niet uitgekomen in 2007. Eerder.

avatar van psyche
4,5
psyche (crew)
Ja inderdaad! In 1987, er is denk ik wat fout gegaan... Zal eens kijken hoe dit verbeterd kan worden

Gast
geplaatst: vandaag om 00:54 uur

geplaatst: vandaag om 00:54 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.