menu

Every Time We Meet at the Dairy Queen, Your Whole Fucking Face Explodes - Carlton Mellick III (2016)

mijn stem
4,00 (1)
1 stem

Engels
Fantasy

122 pagina's
Eerste druk: Eraserhead Press, Portland (Verenigde Staten)

Ethan is verliefd op het rare meisje van school. Die met de nerveuze ogen en spinnen in haar haar. Die nog geen minuut stil kan zitten en praat met een raar piepstemmetje. Die ze Spinnenweb noemen. Hoewel ze alle andere kinderen op school bang maakt, vindt Ethan haar het leukste, liefste, meest perfecte meisje van de wereld. Maar er is een probleem. Iedere keer als ze naar de Zuivelkoningin gaan, explodeert haar hele klotegezicht. Hij weet niet zeker waarom dat gebeurt. Ze raakt alleen steeds zo opgewonden dat er druk onder haar huid wordt opgebouwd. Dan barst haar gezicht en sproeit vlees en bloed door de hele kamer, en haar oogballen en lippen belanden in de aardbeiensundae. In het begin dacht Ethan dat hij wel om kon gaan met de gezichtsexplosies van zijn vriendin. Maar hoe beter hij haar leert kennen, hoe vreemder haar aandoening blijkt te zijn. En als hun relatie serieus wordt, realiseert Ethan zich dat de enige manier om het een succes te laten worden is door net zo vreemd te worden als zij.

zoeken in:
avatar van boekaap
Kwam een poster van dit boek tegen in de laatste Orkus. Het wordt in Duitsland op het Fiesta boekenlabel uitgebracht. De titel is uiteraard hilarisch.

Gast
geplaatst: vandaag om 16:12 uur

geplaatst: vandaag om 16:12 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.