menu

Undisputed Truth: My Autobiography - Mike Tyson (2013)

Alternatieve titel: Niets dan de Waarheid

mijn stem
3,83 (3)
3 stemmen

Engels
Autobiografisch / Sport

564 pagina's
Eerste druk: HarperSport, New York (Verenigde Staten)

In deze rauwe autobiografie vertelt Mike Tyson over zijn ruige jeugd in Brooklyn, New York, zijn snelle opmars naar de top van de bokswereld en hoe hij als jongste zwaargewicht ooit wereldkampioen werd. Voor het eerst spreekt Tyson ook openhartig over de schaduwzijde van zijn leven: Zijn straf, scheidingen en het verlies van zijn vierjarige dochter. Tyson verdiende tientallen miljoenen, maar gaf ze even snel weer uit aan zijn losbandige leven, vol drugs en vrouwen. In Niets dan de Waarheid toont Tyson zijn pijn, maar ook zijn succes, hoop en geluk.

zoeken in:
avatar van apocrief
5,0
Net als ik zijn topwedstrijden kan blijven kijken, kan ik dit boek blijven lezen. Dat heb ik ondertussen al drie maal gedaan. Zijn tweede boek, Ambitie! ,bevalt me een stuk minder, maar die gaat dan voornamelijk ook over Tyson's trainer, Cus D'Amato.

Gast
geplaatst: vandaag om 14:41 uur

geplaatst: vandaag om 14:41 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.