menu

An Absence of Natural Light - F.G. Cottam (2015)

mijn stem
3,50 (2)
2 stemmen

Engels
Griezel

72 pagina's
Eerste druk: Bloomsbury, Londen (Verenigd Koninkrijk)

Als Rebecca Tom Harper een nieuw apartement laat zien, is de aantrekkingskracht tussen haar en de ex-profvoetballer vanaf het begin duidelijk. Ondanks dat ze wat huiverig is voor zijn image als playboy beginnen ze samen zijn nieuwe huis in te richten. Maar als er 's nachts rare dingen gaan gebeuren, wordt het duistere verleden van het apartement onthuld. Oude huisbazen en ex-minnaars praten niet graag over de vorige bewoonster, en waarom het apartement zo lang leeg bleef staan volgend op haar mysterieuze dood. Ze heeft een verleidelijke, beheksende erfenis nagelaten, die weigert begraven te blijven.

zoeken in:
avatar van PeterW
3,5
PeterW (crew)
Een leuk niemendalletje als tussendoortje. een beetje een geëikt verhaal: vrouw pleegt zelfmoord, geest blijft achter in haar huis, aast op de nieuwe bewoner en probeert via hem weer tot leven te komen ten koste van een derde persoon. Het heeft wat raakvlakken met andere boeken van Cottam, wat wel weer leuk is.

Gast
geplaatst: vandaag om 11:46 uur

geplaatst: vandaag om 11:46 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.