menu

Phantom - Terry Goodkind (2006)

Alternatieve titel: Fantoom

mijn stem
4,03 (17)
17 stemmen

Engels
Fantasy

587 pagina's
Eerste druk: Tor, New York (Verenigde Staten)

Kahlan Amnell ontwaakte op een goede dag zonder zich haar naam te herinneren, zonder verleden, nu is zij de gevaarlijkste vrouw ter wereld en de grote liefde van Richard Cypher, de Zoeker. Die speurt met grote gedrevenheid naar haar, naar zijn Kahlan, die blijkbaar voor de rest van de wereld niet bestaat en nooit heeft bestaan, die alleen hij zich kan herinneren. Kahlan, op haar beurt, is genoodzaakt haar verloren identiteit te achterhalen, daarbij beseffend dat een duister kwaad haar met lichaam en ziel zal opeisen als ze erin slaagt. De enige uitweg uit het benauwende vooruitzicht is dat ze te weten komt waarom zij centraal staat in de vernietigende strijd die overal om haar heen woedt, maar ze beseft niet dat die kennis het duisterste van alle geheimen rond haar raadselachtige verleden zal onthullen.

zoeken in:
4,5
He's back!
na het flauwe teveel terugkijkende Chainfire, eindelijk weer een spannende fantasy. In een dag of drie stukgelezen!!

5,0
Helemaal mee eens!!! Na de eerste 3 had ik moeite om door te lezen(uiteindelijk wel gedaan), maar dit boek is weer echt klasse!

4,5
Inderdaad, deze is stukken beter dan de paar ervoor.
Ben benieuwd wat het laatste deel gaat brengen.

avatar van Slater
4,5
Dit deel heeft inderdaad de snelheid van 1,2 en 3. Het blijft lekker lezen en er gebeurd veel. Dit is de eerste uit de serie die ik in 2 weken uit heb i.p.v. een maand.
Ben benieuwd naar de finale in het laatste deel.

4.5*

avatar van Fantasyfan
3,0
Het gaat wat mij betreft eindelijk weer een beetje de goede kant op met de wetten van de magie serie. Ik hoop dat het laatste beok echt een knaller is. Wat mij in dit boek het meeste ergerde is dat er weer ergere en nog smakelozer martelingen van de orde voorbij komen.

Gast
geplaatst: vandaag om 11:08 uur

geplaatst: vandaag om 11:08 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.