menu

Extase - Heleen van Royen, Georgina Verbaan, Daphne Deckers, Susan Smit, Patricia Snel, Sophie van der Stap, Chantal van Gastel, Myrthe van der Meer, Milou van der Wil en Halina Reijn (2015)

mijn stem
geen stemmen

Nederlands
Verhalenbundel
Erotisch

200 pagina's
Eerste druk: Sanoma Media, Hoofddorp (Nederland)

Van foodporn tot gluren bij de buren, van de bedreven handen van een masseur tot lome dagen in Parijs: de wildste fantasieën van deze dames staan erin. Twee mensen ontmoeten elkaar per ongeluk vier dagen achter elkaar in hetzelfde café in Parijs. Op die manier sluipen ze langzaam in elkaars leven, gedachten en verlangens. In 'Zoon' heeft Hella een duidelijk voorkeur qua mannen: ze wil een kerel die haar overheerst. Maar die vindt ze niet. Dan komt haar zus met een voorstel dat haar leven nogal op z’n kop zet.

Er zijn bij dit boek nog geen berichten geplaatst.

Gast
geplaatst: vandaag om 12:55 uur

geplaatst: vandaag om 12:55 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.