menu

The Blood Gardener - Michael Richan (2015)

Alternatieve titel: The Dark River #2

mijn stem
4,00 (1)
1 stem

Engels
Griezel / Fantasy

256 pagina's
Eerste druk: Dantull, Seattle (Verenigde Staten)

In de echte wereld is Derick slechts een smeris in ruste; maar in de Dark River is hij volksvijand nummer 1, wonend in een land van geesten. De meeste mensen met de gave gaan de Dark River niet binnen. Het is een verontrustende plek van het kwaad, waar je jezelf heel gemakkelijk kunt verliezen in de verdorven pleziertjes, of kunt sterven tussen de kaken van een gruwelijk wezen. Hoewel Derick niet begaafd is, heeft hij een manier gevonden de Dark River binnen te gaan, maar alleen om rekeningen te kunnen betalen: mensen betalen hem om er heen te gaan en geliefden uit diens klauwen te halen. Nadat een missie mis is gelopen, is Derick een gezochte man geworden. Gezocht voor het helpen van rebellen. Gezocht voor het vermoorden van Yann, de grote folteraar. Gezocht voor het vernietigen van een hele stad door brandstichting. Derick blijkt ook de facto vader te zijn van A, een monokind met eigen geheimen. Dericks reis voert hem naar het bloedige kerkhof van de Bloedtuinman, waar hij een ongemakkelijk bondgenootschap aangaat. Zal hem dit helpen de machten die vastbesloten achter hem aan zitten te vernietigen?

zoeken in:
avatar van PeterW
4,0
PeterW (crew)
Het tweede deel van de Dark River-serie beviel me al een stuk beter. Misschien omdat de Duistere Rivier wat meer vertrouwd wordt, en je het beter leert kennen. Het was allemaal iets minder duister dan deel 1. Wat ik wel vervelend vindt is dat ze dat monokind A genoemd hebben. Ieder keer dat hij aan bod komt is het net of er taalfouten in de tekst staan.

Gast
geplaatst: vandaag om 09:24 uur

geplaatst: vandaag om 09:24 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.