menu

Pop Goes the Weasel - M.J. Arlidge (2014)

Alternatieve titels: Piep Zei de Muis | Helen Grace #2

mijn stem
3,65 (24)
24 stemmen

Engels
Thriller

416 pagina's
Eerste druk: Penguin, Londen (Verenigd Koninkrijk)

Inspecteur Helen Grace krijgt te maken met een angstaanjagende seriemoordenaar. In een leegstaand huis wordt een vermoorde man gevonden. Niet veel later wordt zijn hart bij zijn vrouw en kinderen bezorgd. Inspecteur Helen Grace weet dat hij niet het laatste slachtoffer zal zijn. Maar waarom is een gelukkig getrouwde man midden in de nacht zo ver van huis? De media hebben het over de omgekeerde Jack de Ripper: een seriemoordenaar die aast op vaders met dubbele agenda’s. Helen ziet de woede die uit de moorden spreekt. Wat ze niet voorziet is hoe labiel de dader is – of wat haar tijdens het werk aan deze zaak allemaal nog te wachten staat.

zoeken in:
Sharon
Dit is het tweede boek uit de Helen Grace serie van Arlidge.
Het duurde even voordat ik goed in het verhaal zat, maar hoe verder is kwam, hoe meeslepender het werd. In dit tweede boek kom je ook meer te weten over Helen en dat maakt het nog plezieriger om te lezen. Helen mag dan wel de held zijn van dit verhaal, maar ze is verre van een perfect persoon. Gek genoeg kreeg ik nadat ik meer las over het leven van de moordenaar ook nog wel sympathie voor haar en haar daden. Kortom een spannende thriller met een goed plot.

Gast
geplaatst: vandaag om 15:32 uur

geplaatst: vandaag om 15:32 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.