menu

Face Off - Dennis Lehane, Michael Connelly, Ian Rankin, Peter James, R.L. Stine, Douglas Preston, Lincoln Child, M.J. Rose, Lisa Gardner, Steve Martini, Linda Fairstein, Jeffery Deaver, John Sandford, Heather Graham, F. Paul Wilson, Raymond Khouri, Linwood Barclay, John Lescroart, T. Jefferson Parker, Steve Berry, James Rollins, Lee Child en Joseph Finder (2014)

mijn stem
3,50 (1)
1 stem

Engels
Verhalenbundel
Detective

384 pagina's
Eerste druk: Sphere, Londen (Verenigd Koninkrijk)

De favoriete personages van 23 detective- en thrillerauteurs komen samen in 11 korte verhalen: · Harry Bosch vs. Patrick Kenzie in “Red Eye,” door Michael Connelly en Dennis Lehane · John Rebus vs. Roy Grace in “In the Nick of Time,” door Ian Rankin en Peter James · Slappy the Ventriloquist Dummy vs. Aloysius Pendergast in “Gaslighted,” door R.L. Stine, Douglas Preston & Lincoln Child · Malachai Samuels vs. D.D. Warren in “The Laughing Buddha,” door M.J. Rose en Lisa Gardner · Paul Madriani vs. Alexandra Cooper in “Surfing the Panther,” door Steve Martini en Linda Fairstein · Lincoln Rhyme vs. Lucas Davenport in “Rhymes With Prey,” door Jeffery Deaver en John Sandford · Michael Quinn vs. Repairman Jack in “Infernal Night,” door Heather Graham en F. Paul Wilson · Sean Reilly vs. Glen Garber in “Pit Stop,” door Raymond Khoury en Linwood Barclay · Wyatt Hunt vs. Joe Trona in “Silent Hunt,” door John Lescroart en T. Jefferson Parker · Cotton Malone vs. Gray Pierce in “The Devil’s Bones,” door Steve Berry en James Rollins · Jack Reacher vs. Nick Heller in “Good and Valuable Consideration,” door Lee Child en Joseph Finder. In 'Red Eye' bevindt Los Angeles detective Harry Bosch zich ver buiten zijn comfortzone in Boston, waar hij een verdachte in een 15-jaar-oude moordzaak schaduwt. Hij is echter niet alleen; hij wordt in de gaten gehouden door PI Patrick Kenzie, die op zoek is naar de verdwijning van een lokaal meisje. De twee bundelen uiteindelijk hun krachten. In 'The Devil's Bones' zijn Cotton Malone en Gray Pierce passagiers op een luxe rivierboot in Brazilië, onafhankelijk van elkaar op jacht naar een maniakale botanicus die in het bezit is van een dodelijk virus. De twee moeten samenwerken om ervoor te zorgen dat het virus niet in de verkeerde handen valt.

zoeken in:
avatar van james_cameron
3,5
Heel tof idee voor een boek, dat helaas in de praktijk wel een beetje tegenvalt. De 11 korte verhalen zijn niet altijd even boeiend of spannend, maar er zitten gelukkig wel een aantal goede bij. Natuurlijk is het vooral leuk om personages die je reeds kent hier tegen te komen, al moet gezegd worden dat ik een aantal van de verhalen met personages die ik nog helemaal niet kende wel tot de betere vind behoren. Voor een ieder wat wils derhalve, al haalt de uitwerking het nergens bij het idee.

Gast
geplaatst: vandaag om 15:45 uur

geplaatst: vandaag om 15:45 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.