menu

Abandon - Blake Crouch (2009)

mijn stem
2,50 (1)
1 stem

Engels
Griezel / Thriller

406 pagina's
Eerste druk: Minotaur Books, New York (Verenigde Staten)

Op eerste kerstdag in 1893 verdwijnt iedere inwoner van een afgelegen mijnstad. Hun bezittingen laten ze achter en restanten van inwoners zijn nooit gevonden. 113 jaar later gaat een onderzoeksteam op zoek naar de waarheid. Het gezelschap bestaat uit een medium, omdat het in de stad schijnt te spoken, twee gidsen, een hoogleraar geschiedenis en zijn dochter. Twee jaar geleden waagde een ander onderzoeksteam een poging om de feiten te achterhalen, maar van hen werd nooit meer iets vernomen. Het nieuwe onderzoeksteam gaat, ver van de bewoonde wereld en met een sneeuwstorm op komst, ondervinden dat het verleden nog niet rust.

zoeken in:
avatar van DMF
2,5
DMF
Dat viel tegen. Van Blake Crouch heb ik eerder al in de Pines-trilogie gelezen en die reeks beviel uitstekend. Lekker mysterieus, veel vaart in het verhaal en boeiend van begin tot eind. Dat kan van dit boek niet gezegd worden. Ik verwachtte opnieuw een verhaal met flink wat suspense, maar de aap komt al snel uit de mouw en nadien wordt het verhaal een combinatie van goud- en spoorzoekertje. Gemiste kans.

Gast
geplaatst: vandaag om 01:12 uur

geplaatst: vandaag om 01:12 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.