menu

Verbroken - Linda Jansma (2015)

mijn stem
4,00 (3)
3 stemmen

Nederlands
Thriller

350 pagina's
Eerste druk: De Crime Compagnie, Laren (Nederland)

De geheime informatie die Mara ontdekt brengt haar leven ernstig in gevaar... Tijdens een routineklus voor haar werk, ontdekt Mara de Wolff informatie die niet voor haar ogen is bestemd. De gegevens brengen niet alleen haarzelf, maar ook duizenden Nederlanders in gevaar. Ongewild raakt ze betrokken bij een complot dat haar voor een duivels dilemma stelt: meewerken of haar kinderen die door haar ex-man zijn meegenomen, nooit meer terugzien.

zoeken in:
4,0
Een goede Nederlandse thriller. Niet oubollig, niet langdradig en zeker voldoende afwisseling en spanning. En wat betreft de aanleiding voor het verhaal: die is gebaseerd op een waargebeurde gebeurtenis. Kortom een geslaagd boek, dat in 2015 op de Longlist kwam voor de 'Diamanten Kogel'.

Gast
geplaatst: vandaag om 11:39 uur

geplaatst: vandaag om 11:39 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.